virágos évelők

virágos évelők

 

A 20-40% kedvezményű növények teljesen hibátlanok, egészségesek, virágosak vagy elvirágzottak, némelyik vissza lett metszve, de maradéktalanul egészségesek, konténeresek, semmilyen betegégük nincs, kizárólag az idényük eltelte miatt vannak akciózva.

Minden növényünk konténerben nevelt,  begyökeresedett, tápanyaggal tartósan ellátott, hazai termelő szakértelmének, munkájának eredményeként jött létre.

Fajtaazonosak, minden kiváló tulajdonságukat stabilan megjelenítik a fejlődésük során. Nem külföldi üvegházak termékei, a hazai éghajlaton, természetes körülmények között nevelődtek. A bizonytalan eredésű szabadgyökerű növényekkel ellentétben a konténerben nevelt növények könnyen és biztonságosan nevelhetők.

Mesés színekben pompázó évelőket kínálunk, van köztük árnyéktűrő és napimádó, egészen kicsi és magasra törekvő. Nagyon könnyen tarthatóak minden típusú kertben, talajban egyáltalán nem igényesek, nem kívánnak különleges öntözést, elviselik a szelet, fagyos időkben is remek túlélők. Hosszan virágzanak, fajta szerint más időszakban, gyönyörű színekben. Ezernyi módja van a felhasználásuknak, árnyékos és napos kertekben egyaránt rendkívül népszerűek.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1-36 of 95

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

1-36 of 95

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3