Rólunk


Rólunk

Aki érezte már a frissen locsolt kert illatát, hallotta a vödör hangját a kút vizébe csobbanni és elégedetten elmerült a leveleken felcsillanó vízcseppek látványában, az mindent tud a kertről.

A gardenpack.hu egy kert-web-shop, egy friss hajtás cégünk fáján. Ebbe a hajtásba koncentráljuk tudásunkat és tapasztalatunkat.

Gazdag választékban kínálunk növényeket, gondozásukhoz, ültetésükhöz pompás cserepeket, tálakat és kerti eszközöket ajánlunk. Oldalainkon szemet gyönyörködtető tárgyakat találnak nagy bőségben, ezeket kertjükben, teraszukon, a konyha környékén örömmel tudják használni.

Kertösszeállításokat készítettünk Önöknek, hogy elképzelésüket álmaik kertjéről egyszerűen és gyorsan megvalósíthassák, színes, közérthető leírásokat társítunk egy-egy növényhez, ha szeretnék egyenként kiválasztani azokat. Figyelmükbe ajánljuk a választásukhoz illő kiegészítőket és fényképekkel nyújtunk inspirációt.

A web-shop elindulását körültekintő tervezés előzte meg.

Megszerveztük az igényes és folyamatos választék lehetőségét, gondosan kiválasztottuk azokat a hazai termelőket, akik versenyképes árakon tudnak kiváló minőségű terméket nyújtani. Megteremtettük a gyors és olcsó kiszállítási folyamatot, a biztonságos csomagolás feltételeit, hogy a sérülékeny növények, törékeny termékek is kifogástalan állapotban érkezzenek Önhöz.

A web-shop fejlesztéséhez és létrehozásához  az e-kereskedelem dinamikus, kiemelkedően jó csapata adta szaktudását és lendületes gondolkodását, megalapozva ezzel a sikeres indulást.

Azt reméljük, törekvésünk találkozik az Önök igényével és végül csodás kertek, zöldellő erkélyek és virágos teraszok születnek.

Mert a kert felvidulást és megnyugvást ad. Legyen az tenyérnyi zöld folt az erkélyünk sarkában, kis virágágyás a terasz mentén vagy nagyszerűen megtervezett mintakert, ezt az élményt nyújtja valamennyi.