Fizetés és szállítás

 

Szállítási és fizetési feltételek


Szállítási  módok

A megrendelt termékeket az GLS Futárszolgálattal szállíttatjuk
- házhoz szállítással
- GLS CsomagPonton történő átvétellel

A Megrendelő választhat az átvételi módok között. A szállítási mód kiválasztására a pénztár oldalon van lehetőség.

Önnek a legkényelmesebb megoldást a házhoz szállítás biztosítja.

A GLS a küldeményt rugalmas  kézbesítéssel háromszor kísérli meg.  A csomag feladásakor e-mailben értesítik a címzettet, hogy a következő napon a csomagja kiszállításra  kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és utánvétes fizetés esetén a fizetendő összeget. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

Az e-mailes értesítésen felül SMS-ben is értesítik a címzetteket.

CsomagPontba kézbesítéskor egy legördülő listából választható ki a kívánt GLS CsomagPont. A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód. A megadott szállítási költség 0-30 kg csomagonkénti súlyhatárig érvényes.

 
Élő növényeket kizárólag házhoz kézbesítéssel lehet rendelni, mivel csak így tudjuk garantálni a növények sértetlenségét.
A biztonságosan becsomagolt növényeket tartalmazó küldemények garantáltan kézbesítésre kerülnek
a csomagszállítói felvételt követő munkanapon.

Minden más terméket, amennyiben a rendelés nem tartalmaz élő növényt is, házhoz kézbesítéssel is, CsomagPonton történő átvétellel is lehet rendelni.

 

A Megrendelőnek a küldeményt a futár előtt illetve a CsomagPonton történő átvételkor a csomag átadója előtt meg kell vizsgálni, és ha a csomagoláson sérülést észlel, ami jól láthatóan a benne lévő termék károsodásához vezetett, írásos tényrögzítést kell kérni a futártól illetve az átadótól, a csomag átvételét ezek után megtagadhatja. Utólagos reklamációt csak a fizikai sérülés tényét megállapító írásos tényrögzítés csatolásával együtt fogadunk el.


Teljesítési idő

A megrendeléseket a beérkezést követő naptól számítva 5-7 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni, de kivételes esetekben készlettől függően a jogszabályban előírt kötelezettségnek megfelelően legkésőbb harminc napon belül. A megrendelés visszaigazolásában jelezzük a teljesítés várható időpontját.

A szállítás költsége:
házhozszállítással
29.000.- Ft rendelési értékig a szállítási költség 2.890.- Ft

29.000.- Forint rendelési értéktől nem kell szállítási díjat fizetnie, a szállítás Önnek ingyenes

CsomagPonton átvétellel
egységesen 2.590.- Ft
29.000.- Forint rendelési értéktől nem kell szállítási díjat fizetnie, a szállítás Önnek ingyenes

Időszakos akciók esetén a szállítási költségek ettől eltérőek lehetnek, de mindig csak ettől az ártól lefelé változnak.

 
Fizetési módok

Banki előre utalással a megadott számlaszámra kell az összeget átutalni.  A megrendelt terméket csak a vételárnak (+szállítási költségnek) Cégünk bankszámláján történő jóváírása esetén szállítjuk ki. Utánvétes fizetési mód választása esetén a vételárat (+szállítási költség) személyesen a kézbesítő cég munkatársának kell fizetni. 


Rendelési érték


A rendelési érték alsó és felső értékhatára nincs korlátozva.