Mediterrán minikert, kicsi

További képek

Mediterrán minikert, kicsi
3 800 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Cikkszám: 20-201

Kézzel készült ültető láda, termesztő közeg és magok alkotják a mediterrán minikertet. Konyhai, balkon és terasz kertészkedőknek ajánljuk. 20 x 15 x 11 cm láda méret. kétféle fűszernövény mag és egy zöldség mag tartalommal. Bazsalikom, rozmaring és 'Azték' sárga balkonparadicsom alkotja az ültető csomagot.

Vagy
Leírás

Részletek

Illatos fűszerek, zamatos zöldsaláták és pirosodó termések. Egyszerűen, gyorsan. Igényes megjelenésű kézzel készített, finoman megmunkált faládában termesztőközeg, fóliakonténer, vetőmagok és részletes vetési és ápolási tájékoztató alkotja a mutatós kertecskét, amit konyhában, erkélyen, ablakpárkányon, teraszon is tarthatunk. A magok jellegzetesen az összeállítás szerintiek, az útmutató követésével biztos eredményre lehet jutni, hamarosan kikelnek a magocskák.

20 x 15 x 11 cm láda méret, kétféle fűszernövény mag és egy zöldség mag tartalommal. Bazsalikom, rozmaring és 'Venus' narancssárga balkonparadicsom alkotja az ültetőcsomagot.

Bazsalikom
Könnyen termeszthető, népszerű mediterrán fűszer, lágyszárú, meleg-, fény- és vízigényes növény. Konyhaablakban, ládában, balkonon cserépben is termeszthető. Használható paradicsomos ételekhez, salátákhoz, főzelékekhez frissen vagy fagyasztva. Görcsoldó, emésztést elősegítő hatású.

Rozmaring
A fűszerek sztárja ez a melegigényes, illatos, látványos megjelenésű növény. Tulajdonságai miatt kiválóan nevelhető erkélyeken, ablakpárkányon ládában, teraszon. Gyógyító tulajdonságai is jelentősek. Szárazságtűrő, melegigényes, fagymentes helyen évelő növény. Erősen aromás levelei frissen szedve, szárítva vagy mélyhűtve mártások, vadételek, burgonya ízesítésére, szószokban és fűszeres ecetekben kiválóak.

'Azték' sárga balkonparadicsom
Könnyen termeszthető, különleges paradicsomfajta. Balkonon, cserépben kiválóan nevelhető, alacsony növekedésű, apró, 20-25 gr-os bogyói narancssárgák, kellemes ízűek. Bőtermő, különleges látvány a balkonon.

 

 

 

További információk

További információk

Cikkszám 20-201
Alkalmazás konyha. lakás
Helyigény napos-félárnyékos
Hasznosak lehetnek még

Talán a következő termékek is érdekelhetik: