Kasvirág 'Milkshake'

További képek

Kasvirág 'Milkshake'
4 990 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

Cikkszám: 01195

Új nemesítésű, ritka fajta, hihetetlen gazdag és hosszú virágzása miatt nagyon értékes. Nagy virágainak közepe zöldes narancsos sárga, a szirmok krémfehérek.

Leírás

Részletek

Nagyon sokoldalú, gyorsan növekvő, szépen bokrosodó, fagytűrő, 55-60 cm magas évelő növény. A merev virágszárakon, hegyes, lándzsás alakú levelek fejlődnek. Fényesek, 15 cm hosszúak is lehetnek.Virágzása hosszú, bőséges. Különösen jól érzi magát a kertek napfényes részein, de félárnyékban is megmarad. A laza, könnyű, humuszos szerkezetű, jó vízelvezetésű talajt szereti. Tavasszal lassan bújik ki a földből, de utána gyors fejlődésnek indul, gyorsan bokrosodik, terjed. Évelő virágágyások háttér növényeként kiragyog élénk virágszíneivel. Kedveli a magasabb évelők társaságát. Virágzása júniustól októberig tart, az elnyílt virágok levágásával a körülötte növő bimbókat nagyobb növekedésre serkenthetjük és fokozhatjuk a virágzást. A laza, könnyű, humuszos szerkezetű, jó vízelvezetésű talajt szereti.

A virágok közepe nyíláskor zöldes narancssárga, a szirmok krémfehérek, a virág féltelt. 40-50 virágfej is nyílik egyszerre, ezt a gazdag virágzást egész nyáron, júniustól szeptemberig csodálhatjuk.

 

További információk

További információk

Cikkszám 01195
Méret közepes 80-120 cm
Forma virágágyi forma
Virágszín krémfehér
Virágzat féltelt, dupla szirmokkal
Lombozat enyhén sötétzöldek, érdesek
Virágzási idő június-szeptember
Helyigény napos-félárnyékos
Talajigény közepes tápanyag igény
Télállóság télálló
Alkalmazás általános kerti és terasz kiültetés
Hasznosak lehetnek még

Talán a következő termékek is érdekelhetik: