Vidéki kert - vegyes rózsák 4 db

További képek

Vidéki kert - vegyes rózsák 4 db
0 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Cikkszám: 21-024

Vegyes színű rózsákból összeállított növény csoport vidéki kerti stílusban, virágzatuk és megjelenésük harmonikus együttest alkot


 


 

Vagy
Leírás

Részletek

Rosa Ellen - barackrózsaszín romantikus, angol bokor

120-130 cm magasra növő, nagyon gazdagon virágzó,a romantikus rózsákhoz tartozó fajta. Telt, rozetta formájú virágai 60-80 sziromból állnak, édes, intenzív illatot árasztanak. Elvirágzáskor szirmai halványodnak és krém-fehérre váltanak. Erős, egészséges bokrot növeszt, betegségekkel szemben jól ellenáll. Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa Leonard Dudley - vörös romantikus bokor

Régi, romantikus kertek hangulatát idézi klasszikus édes illatával, mégis nagyon modern, elegáns megjelenésű ez a 100-120 cm magasságig növő romantikus rózsa fajta. Ágai erőteljesek, levelei nagyméretűek, a virágok átmérője is 10 cm, nagyon látványos, önállóan ültetve is hangsúlyos növény. Napos vagy félárnyékos helyre is lehet ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa Honorine de Brabant - világos rózsaszín, lila csíkos tört.bourbon bokor

1916 óta ismert, híres történelmi rózsa, bokra erőteljes, egészséges, dús lombot növeszt, 160-180 cm magasságig nő meg, dússzirmú, telt virágai nagyméretű, rozetta formát alkotnak, csoportosan nyílnak, rendkívül illatosak. A forróságot jól tűri, nagyszerűen mutat a napfényes kertekben. Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa White Mary Rose – halványrózsaszín-fehér, romantikus, angol rózsa, bokor

Bimbós állapotban finom, halványrózsaszínű, kinyílt állapotban pedig hófehér színű a virág. A rózsabokor közepes növekedésű, 60-80 cm magas. Levelei közepes méretűek, középzöldek, életerősek, melyek felett a  virágok csoportokban jelennek meg. Júniustól kezdődően késő őszig tart a virágzás. A virágok nemcsak csodásak, hanem nagyon illatosak is. Ezt a rózsát is napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére legalkalmasabb időpont október, november, a fagyokig. 

További információk

További információk

Cikkszám 21-024
Növényfajták rózsák
Virágszín vegyes
Darabszám csomagon belül 4
Hasznosak lehetnek még

Talán a következő termékek is érdekelhetik: