Vidéki kert - romantikus rózsák 4 db

További képek

Vidéki kert - romantikus rózsák 4 db
0 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Cikkszám: 21-025

Romantikus rózsákból összeállított növény csoport vidéki kerti stílusban, virágzatuk és megjelenésük harmonikus együttest alkot.

Vagy
Leírás

Részletek

Rosa Ferdinand Pichard – fehér-lila-bíbor csíkok, történelmi angol rózsabokor

Magassága 120-150 cm között van, lombozata nagyon mutatós, levélzete hullámos, egészséges, üde, sötétzöld.  Az egyik legszebb és legillatosabb történelmi rózsa. A gömbölyded virágfejek fehér-lila-bíbor csíkosak, csésze formájúak. Tavasztól kezdve virágzik és nyár folyamán bőkezűen ismétli  virágzását. A virágok intenzíven illatoznak. Betegségekkel szemben ellenálló növény.Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa Ausmas – sárga, angol bokor rózsa f

Üde, friss, gyümölcsös illatú ragyogó virágai középen méz-sárga, a széleken fehér színekben pompáznak.  Látványos virágai miatt az egyik legszebb angol rózsának tartják. A bokor feltörő növekedésű, lombjának levelei nagyon élénk színűek, egészségesek, sárgászöldek. A virágok 10 cm szélesek, tömve-teltek, rozettás csésze formájúak. A virágzás késő őszig folyamatosan tart. Az elvirágzott részek metszése még dúsabb virágzást eredményez. Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa Ellen - barackrózsaszín romantikus, angol bokor

120-130 cm magasra növő, nagyon gazdagon virágzó,a romantikus rózsákhoz tartozó fajta. Telt, rozetta formájú virágai 60-80 sziromból állnak, édes, intenzív illatot árasztanak. Elvirágzáskor szirmai halványodnak és krém-fehérre váltanak. Erős, egészséges bokrot növeszt, betegségekkel szemben jól ellenáll. Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa Auslevel – Fehér, krémszínű, romantikus, angol rózsa

David C.H.Austin, az Európába ismert, neves kertész és rózsanemesítő munkájának köszönhetjük ezt a csodálatos rózsát. Gömbölyded, fehér, krémes árnyalatú virágai tömöttek. A rózsabokor magassága 90-120 cm, szélessége 60-120 cm. Hosszan, tartósan virágzó rózsafajta. Intenzív illatával és csodálatos virágaival mind a virágágyak, mind a balkonok és teraszok kedvelt növénye lehet. Betegséggel szemben ellenálló fajta.

További információk

További információk

Cikkszám 21-025
Növényfajták rózsák
Virágszín fehér
Darabszám csomagon belül 4
Hasznosak lehetnek még