Provencei minikert, kicsi

További képek

Provencei minikert, kicsi
3 800 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Cikkszám: 30-202

Kézzel készült ültető láda, termesztő közeg és magok alkotják a provencei minikertet. Konyhai, balkon és terasz kertészkedőknek ajánljuk. 20 x 15 x 11 cm láda méret, kétféle fűszernövény mag és egy zöldség mag tartalommal. Bazsalikom, kakukkfű és 'Vilma' balkonparadicsom alkotja az ültető csomagot.

Vagy
Leírás

Részletek

Illatos fűszerek, zamatos zöldsaláták és pirosodó termések. Egyszerűen, gyorsan. Igényes megjelenésű kézzel készített, finoman megmunkált faládában termesztőközeg, fóliakonténer, vetőmagok és részletes vetési és ápolási tájékoztató alkotja a mutatós kertecskét, amit konyhában, erkélyen, ablakpárkányon, teraszon is tarthatunk. A magok jellegzetesen az összeállítás szerintiek, az útmutató követésével biztos eredményre lehet jutni, hamarosan kikelnek a magocskák.

20 x 15 x 11 cm láda méret, kétféle fűszernövény mag és egy zöldség mag tartalommal. Bazsalikom, kakukkfű és 'Vilma' balkonparadicsom alkotja az ültetőcsomagot.

Bazsalikom
Könnyen termeszthető, népszerű mediterrán fűszer, lágyszárú, meleg-, fény- és vízigényes növény. Konyhaablakban, ládában, balkonon cserépben is termeszthető. Használható paradicsomos ételekhez, salátákhoz, főzelékekhez frissen vagy fagyasztva. Görcsoldó, emésztést elősegítő hatású.

Kakukkfű
Könnyen termeszthető, népszerű mediterrán fűszer. Évelő félcserje, melegigényes, fényigényes, szárazságtűrő. Lassan fejlődik, hosszan, bőségesen szedhető. Húsokhoz, levesekhez, főzelékekhez, savanyúsághoz kiváló. Köhögéscsillapító, fertőtlenítő, gomba, baktériumölő, fürdővízben frissítő hatású.

'Vilma' balkonparadicsom
Teraszok és balkonok paradicsom sztárja. Apró bokrain gazdagon hozza a zamatos, élénkszínű kis terméseket. Méltán népszerű. Hamar szedhető, cserépben és balkonládában könnyen nevelhető paradicsom. Szabadföldön, fólia alatt és lakásablakban való termesztésre egyaránt alkalmas. A tövek nagyon alacsony növekedésűek, ezért a kiskerteknek is ideális növénye. A bogyók átlagos tömege 15–20 g. Termései gömbölyűek, élénkpirosak és jóízűek.

 

 

További információk

További információk

Cikkszám 30-202
Alkalmazás konyha. lakás
Helyigény napos-félárnyékos
Hasznosak lehetnek még