Modern kert - vegyes rózsák2. 4 db

További képek

Modern kert - vegyes rózsák2. 4 db
7 050 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Cikkszám: 23-025

Bokor és törpe rózsákból összeállított növény csoport modern kerti stílusban, virágzatuk és megjelenésük harmonikus megjelenést alkot

Vagy
Leírás

Részletek

Rosa Kimono - rózsaszín, floribunda, ágyás rózsa 

Júniustól októberig ontja virágait ez a csodás folyton-virágzó ágyás rózsa. Kis csoportokban nyitogatják bimbóikat, melyekből kibomlanak a rózsaszín számtalan árnyalatában pompázó virágai.

Rózsaszín virágzata csokrokban jelenik meg a látványos, közepes méretű bokron. A virág mérete 4-8 cm, 25-40 enyhén lekerekített sziromból tevődik össze és júniustól késő őszig virágzik. A virágok illata diszkrét. A bokor 80-120 cm magasra nő, a levelei fényesek, kissé hosszúkásak és közép zöldek. Ha csoportosan ültetjük vagy szegélyként, kiemelkedő látványt mutat. A rózsáknál előforduló betegségekkel szemben ellenálló. Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére legalkalmasabb időpont október, november, a fagyokig.

Rosa Maerchenland - lazacrózsaszín floribunda ágyás rózsa

Mesébe illő, különleges színével, kívül lazac színű, belül halvány rózsaszín szirmaival, félig telt virágfejeivel díszeleg ez a csodás, folyton-nyíló ágyás rózsa

Nemes floribunda rózsa ugyan, alakja mégis bokor rózsa jellegű. 100-150 cm magasságig növeszti erőteljes bokrát, illata ugyanolyan diszkrét, mint csodás virágszíne. Levelei sötétzöldek, fényesek, virágai csésze alakúak, csokorban nyíló virágainak száma akár 35-40 is lehet. Szereti a napos helyet, ezért ültetésnél válasszunk neki kedvére való napos helyet, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa Golden Wedding - sárga virágágyi rózsa

A teltszirmú, nagyméretű virágok csokrosan nyílnak, élénk, látványos sárgában tündökölnek. Gyönyörű, sárga virágait hihetetlen szorgalommal ontja hónapokon át.

A  bokor 70-90 cm magasságig nő meg, a virágok tömött csoportokban jelennek meg a sűrű lombozat felett. 17-25 sziromból álló, tömött szirmú virágai csúcsos formájúak, nagyméretűek és finoman gyümölcsös illatúak. A virágzás nyártól kora őszig folyamatosan tart, a számtalan virág szinte eltakarja a lombot.. Virágágyásokba, szegélyek kialakításához kiváló rózsafajta. Teraszra vagy erkélyre ültetve közelről csodálhatjuk szépséges virágait.Betegségekkel szemben ellenálló. Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa Bianco - fehér mini rózsa

Csokrosan nyíló, tömött szirmú virágait hosszan, gazdagon hozza ez a hófehér szirmú törpe rózsa. Törékeny, finom lomja hegyes, apró leveivel nagyon mutatós. Kisebb kertek, teraszok, balkonok nagyon kedvelt rózsája.

25-45  sziromból álló, tömött szirmú, csokrosan nyíló, hófehér virágfejei 2-4 cm átmérőjűek, olyan bőségben nyílnak, hogy a bokrot beborítják. A bokor 30-40 cm magas, közép-zöld,hegyes levelei vannak. Hosszú virágzása a nyári hónapoktól folyamatosan késő őszig eltart, ezért is nagyon kedvelt fajta. A betegségeknek kiválóan ellenáll. Teraszokra, balkonokra ültetve közelről csodálhatjuk, virágágyások szegélyeként, örökzöldek elé ültetve pompás kontrasztot teremt. Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

További információk

További információk

Cikkszám 23-025
Növényfajták rózsák
Virágszín vegyes
Darabszám csomagon belül 4
Hasznosak lehetnek még

Talán a következő termékek is érdekelhetik: