Modern kert - fehér rózsák 4 db

További képek

Modern kert - fehér rózsák 4 db
6 700 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Cikkszám: 23-022

Fehér rózsákból összeállított növény csoport modern kerti stílusban, virágzatuk és megjelenésük harmonikus együttest alkot. Ez az ajánlatunk különösen kedvező árú.

Vagy
Leírás

Részletek

Rosa Mount Shasta - fehér, floribunda ágyás rózsa

Kivételesen nagyméretű, telt, csokrosan nyíló virágai különleges látványt nyújtanak. Hamvas szépsége, gazdag és tartós virágzása az ágyásrózsák között külön rangra emeli. Nemes virágágyi rózsa.

Hófehér, teltszirmú virágai 17-25 sziromból képeznek formás virágot. A virágzási idő hosszan tart, már júniustól ontja az 5-7 virágból álló, csoportos, finom illatú virágait. A bokor magassága 120-200 cm közötti, laza szerkezetű, könnyed , betegségekkel szemben ellenálló. Különösen jól viseli a téli hónapokat. Kerti utak, virágágyások szegélyeként nagyon hatásos, jó növekedési képessége miatt sövénynek jól nevelhető és mutatós. Többi rózsa társához hasonlóan a napos helyet kedveli, ilyen helyre ültessük, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és a november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa Champagner - fehér virágú, floribunda ágyás rózsa 

Gyönyörű fehér szín, krémszínű középrésszel, nagyméretű, telt virágok és pazar, bőséges virágzás jellemzi ezt a gyönxörű nemes virágágyi rózsát. Illata klasszikus rózsa illat.

Virágcsoportokban nyíló, csúcsos formájú, kifejezetten nagy méretű virágokat hoz. Illata édes, közepesen intenzív. Kiemelkedő szépségű virágai egész nyáron át tartósan és rendületlenül nyílnak, az átlagosnál jobban viseli a telet, szívós. Másodvirágzása is bőséges, tartós virágzással örvendeztet meg minket. Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére legalkalmasabb időpont október, november, a fagyokig.

Rosa White Magic - fehér, floribunda ágyás rózsa

Bőségesen és folyamatosan ontja virágait ez a csodálatos folyton-virágzó ágyás rózsa. Elegáns fehérsége, diszkrét illata, könnyed szirom elrendezése mutatja, hogy különleges szépséget teremtünk, ha vendégül látjuk kertünkben.

Csoportos virágzása nyár elején indul meg és fáradhatatlanul eltart egész késő őszig. Sötét zöld a lombozata, a bokor mérete 80-100 cm, a virágfejek mérete 6-8 cm, könnyed, laza szerkezetű. Betegségekkel szemben közepesen ellenálló rózsafajta. Mint minden folyton-virágzó rózsa, szereti a napos fekvést, ezért napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. A rózsák ültetésére ősszel az október és november a legalkalmasabb időpont, egészen a fagyokig.

Rosa Glamis Castle – krém-fehér romantikus angol rózsa

Nosztalgikus hangulatú, csodás, krém-fehér tömött virágokat ontó, romantikus angol bokorrózsa. A világ legszebb rózsái közé sorolják.

Krémfehér színű, tömött, igen sok sziromból álló, nagyon dekoratív bokorrózsa. A virágok csoportosan jelennek meg a bokron, az üde levelek felett számolatlanul hozza virágait. Csodás illatuk intenzív, messziről érezhető. A virágzás nyár elején kezdődik és a nyár folyamán hosszan virágzik. Közepes növekedésű, 90-120 cm magasságig nő meg. Levelei közép-zöldek, fényesek. Napos helyre kell ültetni, kedveli a humuszos, gazdag tápanyagtartalmú talajt, különösen a szárított marhatrágyával gazdagított földet. Közepesen vízigényes, a jó vízháztartású talajban érzi jól magát. Télálló növény, szárának alsó harmadát fakéreggel vagy mulccsal célszerű betakarni. Szegélyek, virágágyások kialakítására kiválóan megfelel, nagyszerű hatást lehet vele elérni. Betegségekkel  szemben közepesen ellenálló. A rózsák ültetésére legalkalmasabb időpont október, november, a fagyokig.

További információk

További információk

Cikkszám 23-022
Növényfajták rózsák
Virágszín fehér
Darabszám csomagon belül 4
Hasznosak lehetnek még

Talán a következő termékek is érdekelhetik: